www.crashday.tk - pod takim adresem stoi nowa strona o Crashday. Miałem udział przy tworzeniu tej strony, a jeszcze większy przy tworzeniu forum do niej. Zapraszam wszystkich do rejestracji na forum, i zaglądania na stronę Na forum można znaleźc mody, trasy, tilesety, auta do ściągnięcia a lista tych rzeczy ciągle rośnie
Mam jeszcze kilka pomysłów które chyba zrealizuję, aby crashday.tk wyglądało jeszcze lepiej
pozdrawiam!
Jak grać multiplayer
Stronka fajna i ogólnie , mniej rozbudowana a za czym idzie bardziej czytelna.Tam też będę pilnował przestrzegania regulaminu.
MS Windows XP Professional | Dodatek Service Pack 3 | Intel Pentium Dual CPU E2180 @2.00GHz | 2 Gb Ram | ATI Radeon HD 3600 Series|
Musialbys dac na jakas ang topliste a pozatym stronka bardzo fajna. Aha i jak bys zmienil "Galeria" na "Galery", bo chyba tylko to polskie...
Ostatnio edytowany przez AdisKing (2010-03-24 06:07:31)
Jeszcze dzisiaj to zmienię A toplist na razie jakichś szukam.
Jak grać multiplayer
Stfu, przepraszam za off-topic, ale no nie moge wytrzymać jak takie dzieci jak poniżej, reklamują strony, z których biorą pieniądze a pozatym, spamują.
Proponował bym dla niego warna . I jeszcze raz przepraszam za Off-Top
Pzdr, Piraka
daj spokoj i tak nikt nie kliknie w te jego gowno. spammowal mi tez na gg blok i po sprawie
błąd?
ehh mi też wyskakuje że jest niebezpieczna!!! dlaczego?
myli sie, po prostu zglosil ja jako niebezpieczna ktos "zyczliwy", ew ktos sie wlamal i jakos wrzucil tam wirusa
Jak grać multiplayer
.
Ostatnio edytowany przez nieznamcie56 (2014-07-20 21:28:53)
haha usmialem sie kozak jestes ziom masz jeszcze jakies zarciki w zanadrzu?
Mod ciebie prędzej zbanuje odkopujesz tematy i piszesz offtopy. -.-
Ja mogę. On nie.
r4
Ostatnio edytowany przez nieznamcie56 (2014-07-20 21:29:02)
Nowa strona o crashday www.crashday.boards.net
pełna wersja cd no cd wszystkie wersje działający multiplayer https://mega.nz/#!7RsigKxI!8F5gYCCBRQ0c … uNsMBCpATg
www.crashfans.com.pl - nowa wersja crashfans!