Witam dzis grałem (bez moda) w kaskaderski show, i wszedł ArtRixPL zapytałem go czy ma mod, powiedział, że tak... to napisałem do niego że gramy normalnie albo wychodzi, na początku grał normalnie a potem jak jakieś dziecko z ADHD zaczoł spamowac, mówić że mam 10 lat (mniejsza z tym) i że będzie : "Bęęęędeee laaataaał wyyyyssooko!!!", "Będe laatał". Albo się tak podniecił, że wygrał z modem, że omało nie zresetował mi się komp od jego spamu.... Myślałem, że ArtRixPL zrobił się spoko zaczoł się zachwoywać na 14 lat a ty prosze, Totalny kretyn, skończiny idiota.
Napisałem że napisze na forum jak się zachowuje a on domnie "A pisz sobie co chcesz omnie" tak jakby nigdy nic...
Także ArtRixPL zachowujesz się dalej jak idiota a nawet jeszcze gorzej!
PS.Nie PRZCZEPIAJCIE sie domnie tylko jest tu mowa o ArtRix-sie a nie omnie -.-' Bo niektórzy maja takie dziwny zwyczaj...
To jest na maksa żałosne a nie śmieszne, zachowywał się jak noob...
by cheeraz
NIE KLNIJ!! Post zedytowany, puknt odjety, aktualnie masz -4pkt. jeszcze jeden, i ban!
Ostatnio edytowany przez Cheeraz (2008-11-19 18:59:50)
Na forum jest cenzura i zakaz mówienia niejednokrotnie PRAWDY (zgadzam się z tobą w 100% co do tego tematu) o niektorych. Uspokuj się bo dostaniesz bana, a jemu sie juz ujemnych pkt. troche nazbieralo... znając go za 3 dni bedzie mial juz komplet punktow do bana. Wrzuć na luz i pilnuj sie bo tobie tez blisko do bana. Nie reaguj na zaczepki.
ja mysle melman ze ty tez nie jestes lepszy... widzialem to jak na niego gadasz i przeklinasz i nie oszukuj!!
Wiem że temat nieaktywny już trochę ale powiem tak
-Art jesteś żałosny bo nie umiesz przegrywac i odrazy block na gg
-Mam w dupie tego admina na twoim forum
-I jak chcesz coś mi napisac na gg to najpierw to przemyśl bo nie będę na głupi spam odpisywał i na pewno Ci z forum scootera nie pomogę jak taki dziecinny jesteś załóż lepiej forum "mini mini" albo "jetix play" i o swoich fantazjach.
MS Windows XP Professional | Dodatek Service Pack 3 | Intel Pentium Dual CPU E2180 @2.00GHz | 2 Gb Ram | ATI Radeon HD 3600 Series|
haha, squall ci pomagał w pisaniu tego posta? Nie dziw się, że wyszedłem, skoro mnie ze squallem poniżaliście i ty żeś z siebie takiego się tak sobą chwalił, zrobiłeś się taki pyszny jak squall, który jest "bogiem" crashdaya, bo inaczej jego egoizmu i zachowania nie da się ująć, nie potraficie także zrozumieć, że mi potem mama weszła i przeszkadzała "bo już za późno", poza tym ja jakoś squallowi wierzę, a on mi nie potrafi? To właśnie jego mama zawsze tak robiła i moja się od niej uczy, a ty pallicho już zupełnie zatracasz się grając z tym nie powiem człowiekiem squallem, nie masz już własnego zdania tylko piszesz to co on ci o mnie napluł. A względem forum, to dziękowałem, a w tym o scooterze to i tak nawet konta nie stworzyłeś.
Ostatnio edytowany przez ArtRix PL (2009-02-03 06:10:01)
wiesz co teraz to ty możesz zobaczyc jak to fajnie jak cie każdy poniża jak ty pare tygodni temu miło prawda? Posta pisałem sam a ty mi na początku ,że babcia wchodzi nie wierzyłeś musiałem aż na Skype'ie udowadniac. Pamiętam jak ty i Squall robiliście z siebie bogów ale ty najbardziej chcesz wprowadzac zmiany? ZACZNIJ OD SIEBIE. JA po prostu chciałem Ci pokazac jak to miło a i tak 2 tyg. temu nie byłem na tyle głupi żeby się obrażac i blokowac na gg. -.-
PS!. To jest moje własne zdanie nie Squall'a. -.-
Ostatnio edytowany przez Pallicho (2009-02-03 09:00:31)
MS Windows XP Professional | Dodatek Service Pack 3 | Intel Pentium Dual CPU E2180 @2.00GHz | 2 Gb Ram | ATI Radeon HD 3600 Series|
teraz juz bede mowil sparwiedliwie bo nie jestem ani za pallichem ani za artrixem. z tego co widzialem, to pallicho sie dobrze zachowuje. co do Ciebie to przykladowo piszesz : uwaga cytuje h#j, c##a itp. bo mialem autoprzywrocenie przed twoim wozem, bo zauwaz ze ja nie naciskam r bez potrzeby. nigdy juz tak nie robie, nawet jak wyskocze z rampy czy cos itp. zdarza sie ze nacisce ale z przyzwyczajenia. nie bede juz mowil o twoim w camperstwie w cp, albo wymyslania ze mama cie szarpie za reke gdy przegrywasz 9-0 albo ze jest psychiczna i to przez nia przegrywasz. tak samo wlaczasz crashe jak dostajesz do jaja. czlowieku miej honor i zahowuj sie troche, bo na razie Ci nie wychodzi za bardzo
EhEm admini albo moderatorzy są na tym forum? Możecie zamknąć żałosny temat? Będę wdzięczny -.-'
mama mnie na serio wtedy za rękę trzymała, a jeśli chodzi o crashowanie to nie da się tego włączyć, a ja wcale nie kampuje, czasem się zdarzy że jestem blisko cp, bo tak przejeżdżalem, ale camopu nie robie!
Po 1. Melman, skoro temat jest zalosny, po co go zakladales?
Po 2. Admini/moderatorzy są, przeciez widzisz ze Marian pisal.
Po 3. Zamykam, i wrzucam do kosza. Za ponowne podjęcie tematu autor dostanie bana.
//Cheeraz
Jak grać multiplayer