Siema mam do was prośbę
...
A więc zbieram na server do cs'a bo mam klan trzeba mi trochę kasy i jeżeli byłby ktoś chętny kto doładuje za 1,22zł to był bym wdzięczny.
Jeśli znajdzie sie ktoś taki to niech napisze do mnie na gg podam kod i numer pod który ma wysłąc sms'a.
Z góry dziękuję!
Zbieram 60zł mam [0,50zł]
Aby zasilić konto za pomocą SMS-a, wyślij SMS za 2PLN netto (2,44 brutto)o treści AP.ZAS2 na numer 72068.
MS Windows XP Professional | Dodatek Service Pack 3 | Intel Pentium Dual CPU E2180 @2.00GHz | 2 Gb Ram | ATI Radeon HD 3600 Series|
ja moze jak doladuje i mi cos zostanie to ci jednego esa podesle. Ale mam takie pytanie, gdzie uzyskales ten numer na ktory mam wyslac sms? Z jakies uslugi korzystasz? pozdrawiam
Jak grać multiplayer
Jest strona robisz konto i doładowywujesz za wybraną kwotę a numer i kod masz na stronie która Ci sie wyświetla po tym jak naciśniesz "zapłac"
MS Windows XP Professional | Dodatek Service Pack 3 | Intel Pentium Dual CPU E2180 @2.00GHz | 2 Gb Ram | ATI Radeon HD 3600 Series|
Hmm miałem 1.90 na koncie wysłałem dostałem sms-a z kodem i mi nic nie wzięło.
I co nikt juz nie pomoże, to tylko 1 SMS... Pallicho jak sobie doładuje konto to Ci wyślę tego SMS'a bo na reszte liczyc nie można.
Tutaj moze cos do Pallicho. Nie wstawiaj na crashfans plusow za to ze ci doladowuja konto. To jest jak przekupowanie. Czerpiesz wlasne korzysci i nagradzasz ludzi na forum. Pkt Artrixowi juz ktorys z modow usunal, ale na przyszlosc tego nie rob. pozdro.
Lol nie dawałem artowi pkt (wtf?!) ,on nawte nie doładował
^Pallicho
Jak grać multiplayer
Bombel napisał:
Ferster napisał:
Bombel napisał:
ok, AQQ, sprawdź czy doszło
Ja pi*****e
... jesteś aż tak głupi? A powiedzieć ci czemu?
no słucham
Ta zbiórka była w 2009 roku, od dawna jest nieaktualna. Poza tym, ciągle odkopujesz stare tematy.
I sorry z tym najazdem, troszkę przegiąłem, ale następnym razem, sprawdzaj datę ostatniego postu w temacie.
Ferster napisał:
Ta zbiórka była w 2009 roku, od dawna jest nieaktualna. Poza tym, ciągle odkopujesz stare tematy.
I sorry z tym najazdem, troszkę przegiąłem, ale następnym razem, sprawdzaj datę ostatniego postu w temacie.
nie, to ty jesteś głupi. A powiedziec ci czemu? Robie sobie jaja, a ktos bierze mój post na poważnie. Uwielbiam takie reakcje.
Bombel napisał:
Ferster napisał:
I sorry z tym najazdem, troszkę przegiąłem, ale następnym razem, sprawdzaj datę ostatniego postu w temacie.nie, to ty jesteś głupi. A powiedziec ci czemu? Robie sobie jaja, a ktos bierze mój post na poważnie. Uwielbiam takie reakcje.
A ja uwielbiam takich trollów... Naprawdę myślisz, że to kogoś śmieszy? Co do odkopów, gdyby nagle wszedł tu jakiś mod, już dawno miałbyś bana.
Jak trollować, to przynajmniej tak, żeby innych to bawiło.
...Offtop...
Ostatnio edytowany przez Ferster (2015-01-28 20:14:45)
Ferster napisał:
Naprawdę myślisz, że to kogoś śmieszy?
Co do odkopów, gdyby nagle wszedł tu jakiś mod, już dawno miałbyś bana.
Jak trollować, to przynajmniej tak, żeby innych to bawiło.
będę pisał co będę chciał, moim celem nie jest zabawianie was. Nie uważam siebie za trolla
Ostatnio edytowany przez Bombel (2015-01-30 14:24:43)