a wiec niestety noot nie pozbyl sie swojego nawyku fakowania i jeszcze do tego artrix tak samo poszedl w jego slady. jak juz wszyscy wiedza fakowali oni lancasta i hasja przedwczoraj. tutaj macie dowod z rozmowy arka z artrixem...
[15:35:40] << siema [15:35:42] << jestes? [15:35:46] >> siema [15:35:52] << nie grasz aktualnie w CD? [15:35:54] >> a kto gra? [15:36:00] << nie tylko sie pytam [15:36:01] >> aktual no [15:36:11] << btw to ty fakowales hasja zgadza sie? [15:36:12] >> tzn nie [15:36:15] << noot tak mowil [15:36:18] >> nie [15:36:21] >> lol? [15:36:28] << zartuje xd [15:36:32] >> on fakowal lancasta :D [15:36:35] << haha [15:36:37] << wiedzialem [15:36:40] >> serio [15:36:40] << ty hasj [15:36:41] << on lancast [15:36:42] << wiem [15:36:46] >> no ok [15:36:53] >> chcielismy se jaja z ND zrobic [15:36:58] << wiem wiem [15:37:02] >> bo mnie zaczool wkurwiac [15:37:04] << ja sie odrazu skapnalem [15:37:09] >> a tak to z nikim nie gralismy [15:37:12] >> tylko z nim
>>-pitbull
<<-arek
a wiec wydalo sie... brawo za inteligencje dla artrixa i noota. rozumiem ze chcecie byc fajni ale czyms takim robicie z siebie co najwyzej posmiewisko i jeszcze bardziej sie pograzacie
Ostatnio edytowany przez Squall (2009-06-21 13:45:03)
Co do tego że Noot mi coś powiedział to improwizowałem, ale Noot robi się taki sam jak kiedyś, zaczyna się fakowanie, wyzywanie i zmiana klanów co 3 dni. Nie wiem po co robił sobie nowy nick skoro i tak jest starym "Shooterem" i "Lancasterem" - zmiana nicku nie zmieni charakteru.
Noot. nie szukaj sobie nowych przyjaciół i nie rób z nich debili tak jak zrobiłeś debila z Artrixa, tylko odnajdź swojego 50 centa i graj z nim skoro nie umiesz zmienić swojego zachowania.
Ostatnio edytowany przez Altair (2009-06-21 14:32:22)
"chce was wszystkich przeprosic za to co zrobi8lem wiecej nikogo nie zfakuje nawet dla malego zartu to bylo zalosne i przyznaje sie do tego, myslcie sobie o mnie co chcecie ja poprostu chce grac dla zabawy i zabicia czasu"
Chcecie miec 50 Centa ?
Tak sie sklada ze 50 Cent to Rolld...
I co uważasz że ktoś uwierzy w twoje zafajdane przeprosiny? Dla zabicia czasu idź sobie na singu pograć, ja więcej z tobą grać nie mam zamiaru i mam nadzieje że inni też tak zrobią, a przynajmniej Ci co mają troche rozumu. Przez dwa ostatnie dni swoim zachowaniem zrobiłeś z siebie ponownie błazna i nie pisz tu tekstów typu "wiecej nikogo nie zfakuje nawet dla malego zartu to bylo zalosne i przyznaje sie do tego", bo to samo pisałeś niedawno
http://www.crashfans.pun.pl/viewtopic.php?id=641
Ciesz się że w ogóle jeszcze możesz tu pisać, bo dysponujesz sporą ilością kont.
Ostatnio edytowany przez Altair (2009-06-21 18:55:56)
Pitbulla da sie zrozumiec, ale nie ciebie... nie wpuszcze cie juz do mojego servera. Beda czeste rehosty jak sie bedziesz na chama wciskal...
Już myślałem że Noot jest spoko i nawet zapomniałem że to SHooter ;( Dobrze że już odszedłem od tego syfu.
MS Windows XP Professional | Dodatek Service Pack 3 | Intel Pentium Dual CPU E2180 @2.00GHz | 2 Gb Ram | ATI Radeon HD 3600 Series|
pitbull ma taka sama wine jak noot wiec po tak nie faworyzujcie. gdyby mial chodz z deczka rozumu to by mogl powiedziec ze nie zrobi tego, a nie wafluje normalnie jak raziel nie powiem kogo.... xd
Ostatnio edytowany przez Squall (2009-06-21 19:47:59)
Squall napisał:
pitbull ma taka sama wine jak noot wiec po tak nie faworyzujcie. gdyby mial chodz z deczka rozumu to by mogl powiedziec ze nie zrobi tego, a nie wafluje normalnie jak raziel nie powiem kogo.... xd
Tylko że noot już nie raz przepraszał za fakowanie zmieniając nick itp. Pitbull już normalnie wszystkich przeprosił, a noot "szcza" na nas. Może i pit mocniej mnie wkurzył, bo przez niego to i ja mogłem się stać fakerem =/= że fakuję FC...
Banicja dla nich i tyle... Ja bym sie nie ********* z nimi tylko skreslil ich obydwu do konca. Dlaczego jeden ma odejsc a drugi ma byc traktowany dalej normalnie na rowni z tymi ktorzy nigdy w zyciu nikogo fakowali? Jak ktos zrobil to raz to bedzie robil to dalej, bo nie bedzie mial zawahan.