Poprostu Subaru Impreza^^. Chyba każdy wie co to za auto a znalazlem te auto na stronce PriFaNtoma.
Orginalny opis moze wlepie :
Before you there is a car, which identically all right feels it self both on an asphalt and on the lack of roads. This model has good speed and dirigibility, that does its irreplaceable for the mode "Race".
http://prizraks.ucoz.com/load/0-0-1-1-20
To jest impreza ale nie WRX, tylko jakis inny model.
Jak grać multiplayer
byly 2 modele wrx i sti i sie roznily silnikiem a nie wyglodem moze to prototyp nowego subaru daewo impreza
no pisalem ze to moze protoyp tego tego DAEWO bo tu juz naprwde placi sie za marke i za napis na bagazniku impreza po za tym cena 160 tys za "heczbeka" to przesda a mistu za nowe ewo wola 60 tys w podstawowej.
jest podobne marian. Sciagnalem ten samochod i poogladalem, podobny jest.
Jak grać multiplayer
a koła jak od autobusu
według mnie to auto jest paskudne a tył przypomina mi jakieś inne auto tylko nie wiem jakie ;/
MS Windows XP Professional | Dodatek Service Pack 3 | Intel Pentium Dual CPU E2180 @2.00GHz | 2 Gb Ram | ATI Radeon HD 3600 Series|
straszne gralem nim grafika słaba
to autko ma fajne koła ale pasowały by do jakiegoś peugota rally
rafxcrash1 napisał:
to autko ma fajne koła ale pasowały by do jakiegoś peugota rally
Te koła są z pontiaca gto z 65r.
Auto dziwne tył z chryslera crossfire, koła z pontiaca gto, przód od subaru imprezy wrx sti i w dodatku link wygasł(a pozatym nie lubię ruskich stronek), auto oceniam na 3/5.
Ostatnio edytowany przez FILIP™ (2012-07-26 19:58:39)